Találkozzunk a SKYDD kiállításon Stockholmban!

 

 

 

Scandinavian Safe nevű viszonteladónk KeySafe intelligens kulcszekrényeink és ProxerSafe értéktárolóinkat - mutatja be a SKYDD biztonságtechnikiai kiállításon.

 

 

Látogassa meg őket a A01:02-es standon! 2018. október 23-25.

 

 

Tovább >>

International Engineering Fair (MSV) - BRNO 2018. Október 1-5.

 

 

Az okos kulcs- és értéktároló szekrényeinket megtekinthetik a csehországi kiállításon. A kiállító csehországi viszonteladónk, a B2A.

 

 

Keresse őket a G2-es pavilonban!

Tovább >>

Használja Ön is a TESTO 480 mérőműszer kitet a munkahelyi komfortérzet-mérésekhez!

A Testo 480 KIT egy olyan komplett műszerösszeállítás, mely munkahelyi komfortérzet számítására alkalmas a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM egészségügyi és munkavédelmi rendelet szerint. A Testo 480 KIT készletet úgy állítottuk össze, hogy a rendeletben előírt mérésekhez szükséges minden elemet tartalmazza, ezen felül opciók is elérhetők.

 

 

Tovább >>

Építészirodák, tervezőmérnökök figyelmébe!

Egyedi méretezés, eltérő működési mód vagy kivitel?

 

A Procontrol saját fejlesztésű és gyártású beléptetőkapui képesek alkalmazkodni az Önök koncepciójához, terveihez, az Ügyfél arculati elvárásaihoz.

Töltse le tervezőirodáknak szóló, 2D CAD rajzokat, DXF és PDF műszaki segédleteket tartalmazó csomagjainkat!

Tovább >>

Köszönjük, hogy meglátogatott minket a Construmán!

Az elmúlt évek legsikeresebb kiállítását zárta a HUNGEXPO. A CONSTRUMA több mint 20.000 m2-en, mintegy 60.000 látogatót vonzott, 17 ország közel 700 kiállítójával - akik közül egyik a Procontrol volt.

 

Tovább >>

TÜV terméktanúsítványt kapott a Procontrol rádiós tűzjelző rendszere

A Procontrol által kifejlesztett rádiós tűzjelző rendszerének elemei, a 1121 WDB Vezeték nélküli Füstérzékelő Elektronika, 1124 WS Vezeték nélküli Sziréna, 1124 WIO Vezeték nélküli I/O modul és a 1122 WMC Vezeték nélküli Kézi jelzésadó sikeres terméktanúsításon ment át. A termék teljesítményállandóság tanúsítását és az üzemi gyártásellenőrzés (Factory Production Control FPC) vizsgálatát a TÜV Rheinland InterCert Kft. végezte.

 

Tovább >>
Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. Elfogadom