Lemezmegmunkálás és CNC forgácsolás a Procontrol Elektronika Kft-nél.

A Procontrol Kft. felajánlja szabad kapacitását lemezmegmunkálás és CNC forgácsolás terén.

Vállalunk egyedi és kisszériás termékek, acél, saválló és alumínium szerkezetek gyártását, akár a tervezéstől a kivitelezésig.

Tovább >>

Kijárat ellenőrző rendszer - nyomkövetéssel

1-6 m távolságból érzékeli a rendszer, ha az adott személy/beteg megközelít pl. egy ajtót. Ebben az esetben hangos sziréna hangjelzést és fényjelzést ad az elhelyezett érzékelő eszköz. A személyek/betegek egy karkötőt viselnek, melyet mozgása alapján érzékel a rendszer.

 

Tovább >>

Kedvezményes vásárlási lehetőség a GOOD WILL INSTRUMENT-től Egyetemek és oktatási intézmények számára

A GOOD WILL INSTRUMENT összeállított néhány kedvezményes csomagot Teszt- és mérőműszerekből, melyek 2016.12.31-ig elérhetőek Egyetemek és egyéb Oktatási intézmények számára.

 

 

Tovább >>

Hosszabb garanciaidő a GOOD WILL INSTRUMENT termékekre

A GOOD WILL INSTRUMENT büszként jelentette be, hogy 2016. márciustól azon termékeire, melyekre eddig 1 év garancia volt érvényben, 2 év garanciát vállal.

 

Új fizetőautomata a Procontrolnál!

Stílusos, exkluzív formatervezésű fizető automata elsősorban parkolók  kiszolgálására. Bankjegyes és érmés fizetés, Ft és opcionálsian EURO elfogadás, opcionálsian bankkártyás, paypass mobil fizetés elérhető. Vonalkódos jegyes, proximity bérletrendszer kezelése.

Tovább >>

Szabadságnapok nyilvántartása - a ProxerNet szoftver új funkciója!

Új funkció elérhető a ProxerNet szoftver munkaidő-nyilvántartó moduljában!

A szabadságnapok specifikus nyilvántartása: dolgozónként megadható évi szabadságnapok száma és annak nyilvántartása, göngyölése, jelenléti ív végén a lekért időszakén túl az év elejétől idáig beteg szabadsággal ill. fizetett szabadsággal töltött napok számának feltüntetése.

Tovább >>
Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. Elfogadom