Március 10-én kiállításon a Procontrol intelligens kulcsszekrénye!

A Procontrol részt vesz Az ingatlan- és gépjárművagyon védelme, biztonsága kiállításon. Jöjjön el, ismerje meg megoldásainkat és próbálja ki KeySafe Lock intelligens kulcsszéfünket! A helyszín: Paulay Terem, Budapest, VI.ker. Paulay Ede u. 9. A rendezvény ideje: 2016.03.10., 9.00-16.00.

Tovább >>

Svéd kiállításon a Procontrol KeySafe kulcsszekrényei

2016. február 10-11-én Malmöben rendezett Skydd & Säkerhet Syd kiállításon megtekinthetőek a Procontrol KeySafe intelligens kulcs- és értékmegőrző rendszerei. A Securex AB, svéd viszonteladó partnerünk képviseli a terméket, és a Procontrol gyártót az E 03-as standon. Látogasson meg minket, regisztráljon!

 

www.securex.se, www.keycabinet.se

Tovább >>

ProxerNet Cloud - biztonságos tárhely cégeknek

ProxerNet felhő, bérelhető adatgyűjtő szerver szolgáltatás elérhető. A beléptető terminálok központi adattárolása és távoli hozzáférés az adatokhoz a megrendelő részére.

  • Elkerüli az egyösszegű nagy beruházást
  • Biztonságos adattárolók
  • Gyors nagy teljesítményű és megbízhatóságú, tükrözött rendszerű kiszolgáló számítógépek
  • Folyamatos szoftverkövetés

Tovább >>

40 éves lett a Good Will Instrument!

Alapítása óta az egész világon elégedett ügyfeleket szerzett a különböző áram- és feszültségforrások, oszcilloszkópok, analizátorok és egyéb speciális mérőeszközök segítségével. Céljuk továbbra is a legmegbízhatóbb márkák között maradni és a fogyasztók számára a legmagasabb minőséget nyújtani.

Tovább >>

PSB-1000 Programozható, többsávos DC labortápok

A GW Instek bemutatja a PSB-1000 szériát, amely egycsatornás, programozható, többsávos DC labortápegységekből áll. A sorozat két 400W-os modellt, a  PSB-1400L(40V/40A); és a PSB-1400M(160V/10A), valamint két 800W-os modellt, a PSB-1800L(40V/80A), és a PSB-1800M(160V/20A) tartalmaz. Az LCD kijelző segítségével és a menű-stílusú funkcióválasztó segítségével könnyedén megjeleníthetők a beállítások és a mérési eredmények is.

Tovább >>

LCR-6000 sorozat a GW Instektől

Megjelent a GW Instek kínálatában a precíziós LCR mérők legújabb családja. Öt modellje 10Hz-től 2kHz/20kHz/100kHz/200kHz/300kHz frekvenciaskálán képes mérni a tesztelések során. Kompakt méretei és színes, 3.5" LCD kijelzője teszi még inkább felhasználóbaráttá.

Tovább >>
Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. Elfogadom