Opten oklevéllel rendelkezik a Procontrol Kft.!

Az Opten céginformációs szolgáltató „A” szintű minősítésben részesítette a Procontrol Kft.-t. Az értékelés alapján a vállalat az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb résztvevője; a vele kialakított üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Tovább >>

Újabb Procontrol termékek kaptak MABISZ termék-megfelelőségi ajánlást!

A már MABISZ VKB ajánlással rendelkező ProxerNet szoftverrendszer; Proxer kártyaolvasó; a ProxerGate és a ProxerPort beléptető kapuk termékcsaládja mellett most a Procontrol Elektronika Kft. és a Scandinavian Safe AB. által gyártott és a Procontrol által forgalmazott SafePower, KeySafe Security és ProxerSafe Security kulcs- és értéktároló szekrény családok kapták meg a Magyar Biztosítók Szövetségének ajánlását.

 

 

 

Tovább >>

Rólunk írták - Forintosítható a napelem: májusban az áramszolgáltató fizetett a Procontrolnak

"A napelemeknek köszönhetően az elmúlt hónapra csak egy háromgyermekes magánházas család villanyszámláját fizette ki a szegedi Procontrol, pedig a Cserepes sori központjukba mindennap 50 ember megy be dolgozni. És nem csak a monitor előtt üldögélnek, a termelésben eszterga és marógép, mi több, kemence is működik." - a Délmagyarország cikke

 

Tovább >>

GW Instek GDS-2000E sorozat vs. Tektronix TBS-2000 sorozat

Ide kattintva megtekinthet egy összehasonlító táblázatot, melyben a GW Instek GDS-2000E oszcilloszkóp-sorozatát vetették össze a Tektronix azonos kategóriájú TBS-2000 műszereivel.További információkat talál a GDS-2000E sorozat terméklapjáról letölthető dokumentumokban.
 

 

Tovább >>

HID Mobile Access® – Biztonságos beléptetés mobileszközzel

A mobil beléptetés mobil eszközök, például okostelefonok, tabletek, okosórák, használatát jelenti biztonsági ajtókon, beléptető kapukon való átjutáshoz, hálózati hozzáféréshez, szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez. HID Mobile Access® megoldásai lehetőséget adnak az Ön cégének is, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek az egyre inkább mobilalapú világban.

 

 

Tovább >>

GDS-300/200 hordozható digitális tárolós oszcilloszkópok - Remek ajánlat a GW-Instektől!

Itt a lehetőség, hogy még több felhasználó tapasztalhassa meg az érintőképernyős működés adta kényelmet és a Scope-DMM biztosította könnyű használhatóságot, hiszen a GW-Instek új, igen kedvező árakon kínálja a GDS-300 és GDS-200 sorozat egyedülálló termékeit.

 

A GDS-300 és 200 sorozat termékeit keresse honlapunkon!

Tovább >>
Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. Elfogadom