Rólunk írták - Forintosítható a napelem: májusban az áramszolgáltató fizetett a Procontrolnak

"A napelemeknek köszönhetően az elmúlt hónapra csak egy háromgyermekes magánházas család villanyszámláját fizette ki a szegedi Procontrol, pedig a Cserepes sori központjukba mindennap 50 ember megy be dolgozni. És nem csak a monitor előtt üldögélnek, a termelésben eszterga és marógép, mi több, kemence is működik." - a Délmagyarország cikke

 

Tovább >>

GW Instek GDS-2000E sorozat vs. Tektronix TBS-2000 sorozat

Ide kattintva megtekinthet egy összehasonlító táblázatot, melyben a GW Instek GDS-2000E oszcilloszkóp-sorozatát vetették össze a Tektronix azonos kategóriájú TBS-2000 műszereivel.További információkat talál a GDS-2000E sorozat terméklapjáról letölthető dokumentumokban.
 

 

Tovább >>

HID Mobile Access® – Biztonságos beléptetés mobileszközzel

A mobil beléptetés mobil eszközök, például okostelefonok, tabletek, okosórák, használatát jelenti biztonsági ajtókon, beléptető kapukon való átjutáshoz, hálózati hozzáféréshez, szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez. HID Mobile Access® megoldásai lehetőséget adnak az Ön cégének is, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek az egyre inkább mobilalapú világban.

 

 

Tovább >>

GDS-300/200 hordozható digitális tárolós oszcilloszkópok - Remek ajánlat a GW-Instektől!

Itt a lehetőség, hogy még több felhasználó tapasztalhassa meg az érintőképernyős működés adta kényelmet és a Scope-DMM biztosította könnyű használhatóságot, hiszen a GW-Instek új, igen kedvező árakon kínálja a GDS-300 és GDS-200 sorozat egyedülálló termékeit.

 

A GDS-300 és 200 sorozat termékeit keresse honlapunkon!

Tovább >>

Gazdaságos, nagy teljesítményű DTC5500LMX kártyanyomtató és lamináló
 

A kifejezetten nagy teljesítményre és költséghatékonyságra tervezett DTC5500LMX-szel egy lépésben lehet nyomtatni, kódolni és laminálni is. A kétoldalas nyomtatás és laminálás alapfelszereltség ebben a nyomtatóban. Gyorsaságban, hulladékmentes kellékanyagfelhasználásban egyedülálló a kártyanyomtató-piacon.

 

 

 

Tovább >>

Nyomtasson 600 dpi felbontásban a HDP5600 kártyanyomtatóval!

A HID Global új kártyanyomtatója, a HDP5600 már képes 600 dpi felbontásban is nyomtatni, így a képek még élesebbek, a színek ragyogóbbak és a szövegek tisztán kivehetők, legyenek néhány pont nagyságúak vagy speciális (kanji, cirill, arab) karakterek. A sokoldalú, moduláris kártyanyomtató kiváló megoldás multifunkcionális (nyomtatott és kódolt) azonosító kártyák előállítására.

 

 

Tovább >>
Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. Elfogadom