Használja Ön is a TESTO 480 mérőműszter kitet a munkahelyi komfortérzet-mérésekhez!

A Testo 480 KIT egy olyan komplett műszerösszeállítás, mely munkahelyi komfortérzet számítására alkalmas a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM egészségügyi és munkavédelmi rendelet szerint. A Testo 480 KIT készletet úgy állítottuk össze, hogy a rendeletben előírt mérésekhez szükséges minden elemet tartalmazza, ezen felül opciók is elérhetők.

 

Tovább >>

Proxercollect 12 motoros kártya- és karkötőelnyelő

A ProxerCollect 12 a kártya- és karkötőelnyelők családjának csúcskategóriás terméke. A kártyákat tokkal, nyakszalaggal együtt is képes elnyelni, azonosítani. A bordaszíjas behúzó mechanika lehetővé teszi, hogy rugalmasan, gyakorlatilag bármilyen alakú proximity jeladó elnyelésére alkalmazza az eszközt.
 

 

 

Tovább >>

Építészirodák, tervezőmérnökök figyelmébe!

Egyedi méretezés, eltérő működési mód vagy kivitel?

A Procontrol saját fejlesztésű és gyártású beléptetőkapui képesek alkalmazkodni az Önök koncepciójához, terveihez, az Ügyfél arculati elvárásaihoz.

Töltse le tervezőirodáknak szóló, 2D CAD rajzokat, DXF és PDF műszaki segédleteket tartalmazó csomagjainkat!

Tovább >>

Új Procontrol beléptetőkapuk

ProxerGate Carousel extra járatszélességű, négyszárnyas forgókapu, kültérre is, akár egyedi nyílásméretekre. Opcionálisan hűtött-fűtött légfüggönnyel, vészhelyzetben összehajtódó szárnyakkal

ProxerGate Slip Speed üveg csúszószárnyakkal, egyedi szárnymagassággal és járatszélességre is

ProxerGate Slip L és XL elektronikus jegy- és bérletkezelő rendszerekben is használható, erős kivitelű, csúszószárnyas kapuk

Tovább >>

Köszönjük, hogy meglátogatott minket a Construmán!

Az elmúlt évek legsikeresebb kiállítását zárta a HUNGEXPO. A CONSTRUMA több mint 20.000 m2-en, mintegy 60.000 látogatót vonzott, 17 ország közel 700 kiállítójával - akik közül egyik a Procontrol volt.

 

Tovább >>

TÜV terméktanúsítványt kapott a Procontrol rádiós tűzjelző rendszere

A Procontrol által kifejlesztett rádiós tűzjelző rendszerének elemei, a 1121 WDB Vezeték nélküli Füstérzékelő Elektronika, 1124 WS Vezeték nélküli Sziréna, 1124 WIO Vezeték nélküli I/O modul és a 1122 WMC Vezeték nélküli Kézi jelzésadó sikeres terméktanúsításon ment át. A termék teljesítményállandóság tanúsítását és az üzemi gyártásellenőrzés (Factory Production Control FPC) vizsgálatát a TÜV Rheinland InterCert Kft. végezte.

Tovább >>
Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. Elfogadom