A Procontrol Elektronika Kft. örömmel értesíti tisztelt partnereit, hogy „Eszközbeszerzés a Procontrol Elektronika Kft.-nél” című pályázat nyerteseként 30 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a GINOP-2.1.8-17-2018-02792 számú, a KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén az Európai Regionális Fejlesztési Alapból.

 

 

 

 

 


Weiter >>

GW INSTEK AKCIÓ!

20% kedvezménnyel vásárolhat AFG-2000, GDS-2000A/E, a GPS/GPE sorozat és az MDO/MSO-2000E sorozat mérőműszereiből. Az akció 2020.03.01-től 2020.10.30-ig érvényes.

 


Weiter >>

Elérhető a legfrissebb GWINSTEK katalógus.

2019/2020 GWInstek műszerek teljes kínálatát tartalmazó katalógus, újdonságokkal.

 

Weiter >>

Fargo kártyanyomtató akció! Akár 30% kedvezmény!

RAKTÁRRÓL ELÉRHETŐ kártyanyomtatók kiemelt kedvezménnyel:

 

 

Fargo DTC1250e-DS-E kétoldalas kártyanyomtató Ethernet kapcsolattal, és

Fargo HDP8500 ipari kártyanyomtató, kétoldalas, akár lézergravírozóval bővíthető

Weiter >>

Linuxra is elérhető a ProxerNet!

A Procontrol ProxerNet szoftver Windows és Linux op. rendszeren is futtatható! A modulárisan felépülő épületfelügyeleti alkalmazással a vállalat dolgozóinak beléptetése, munkaideje, gépjárművei beléptetése, a fizető parkolás felügyelete, ellenőrzött kulcsfelvétel, klímafelügyelet, RFID öltözőszekrény-zárak kezelése, ügyfélhívás és akár a gyártásirányítás megoldható.

Weiter >>

A Procontrol Kft. a Good Will Instruments (GW Instek) mérőműszerek hivatalos magyarországi viszonteladója és szervize.

A Procontrol Elektronika Kft. a Good Will Instruments Inc. hivatalos magyarországi márkaképviselete, viszonteladó partnere 2010 óta, és annak engedélyével forgalmazza a gyártó termékeit, használja logóit, publikációit és adatlapjait. Termékeiket forgalmazzuk, szervizeljük, támogatjuk. Lásd www.gwinstek.hu. A gyártó teljes termékkínálata a Tovább gombra kattintva elérhető.

 

Weiter >>